2016

2016

Så er 2016 godt i gang. Jeg glæder mig til at se eksisterende og nye kunder i klinikken. 

Jeg deltager i nogle spændende kurser i foråret - bl.a. Ortho Acupuncture i Frankrig og udvidet posturologi i Kbh. 

Ortho Acupuncture er ortopædisk akupunktur, som kombinerer klassiske punkter med ortopædiske nåle-teknikker til at behandle ortopædiske skader og fejlstillinger i led og væv ..... spændende spændende :-)

Udvidet posturologi bliver denne gang suppleret med mekanisk behandling med akupressur også kaldet Myoreflexterapi .... også spændende spændende ;-)

Til efteråret har jeg kig på andre nye fantastisk tiltag ..... og jeg vil selv tilbyde kurser i manuelle teknikker ( til at starte med ;-) ! ) .... mere om det senere .... 

 

Bekræftende mail: link til kalenderinvitation

Du har har nu mulighed for at få lagt din booking i din kalender  -  enten på telefonen eller eks. Outlook. I bekræftelsesmailen vil du få vist oplysningerne om den ydelse der er booket, samt have mulighed for, at vælge den type kalender, som aftalen skal tilføjes til. Når du trykker på linket, vil du kunne tilføje din booking til dine respektive kalendere.

Kalenderinvitationen virker på:

  • Google calendar
  • Outlook calendar
  • Yahoo calendar
  • Outlook calendar
  • iCal calendar

Kalenderinvitationen virker både på desktop og mobil.

Hvis du ændrer en booking, skal du selv huske at slette den tidligere booking i din kalender. 

Zheng Gu Tui Na

Jeg har i januar 2015 afsluttet en kursusrække i Zheng Gu Tui Na, som er kinesisk medicinsk massage, mobilisering og ledfrigøring, smukt bundet sammen af den kinesiske medicins filosofi.

Kurserne består af 4 kurser i Tui Na masssage samt 3 efterfølgende kurser i Zheng Gu teknikker, som bygger ledregulerende teknikker på massagen.

Tui Na er en kinesisk terapeutisk medicinsk massageform, der hører under den Traditionelle Kinesiske Medicin på samme niveau som akupunktur. Tui Na kan ligesom akupunkturen spores flere tusinde år tilbage og anvendes i dag på mange kinesiske hospitaler. 

Den betragtes som effektiv redskab mod mange eksterne lidelser (bevægeapparatet), men i et vist omfang også til interne lidelser (organrelaterede lidelser samt eks. forhøjet blodtryk, astma m.m)

I Tui Na arbejdes der på akupunkturpunkter og meridianbaner og alle teknikkerne har til formål at løsne op for blokeringer og stagnationer i disse. Herefter kan Qi ( blod, lymfe, nerver etc. ) igen frit cirkulere og forsyne muskler, organer og væv.


Zheng Gu teknikkerne er en natulig forlængelser af Tui Na hånd- og massageteknikkerne. Disse teknikker søger at frigøre og regulere et led ved at mobilisere og regulere bindevæv og blødt væv i det lokale område.


Behandlingen er meget effektiv til at løsne spændte muskler og senehæftninger samt led. Særdeles effektivt til idrætsskader !