IMG_1418.JPG

Jeg har valgt at lave lidt om på indholdet mine behandlinger og der vil i den forbindelse ske en mindre prisændring.

Fra d. 1. juli 2017 vil det ikke længere være muligt at booke under 1 times behandling. Jeg vil sikre at jeg kan give mine kunder den mest optimale behandling. 

Jeg har gennem de seneste år tilegnet mig en større viden gennem erfaring, uddannelse og kurser, og har i den forbindelse erfaret, at de bedste resultater opnås ved en kombination af mine behandlingstilbud. Det vil fremover betyde, at en behandling sammensættes af én eller flere af mine behandlingsformer, så den passer bedst til din problematik.

Det vil dog være muligt at booke en behandling af kortere varighed til justering af fejlstilling i led, muskler og bindevæv. I justeringen vil der ikke blive brugt akupunktur !

Jeg vil naturligvis tage hensyn til individuelle behov. Der kan være enkelte tilfælde hvor akupunkturen kan stå alene - dette kan aftales individuelt. Ligeledes kan der være personer, som ikke ønsker akupunktur - dette vil naturligvis blive respekteret. 

Tak for din forståelse.

De bedste hilsner  -  Jan